Bučkin kotek - Forum namenjen prijetnemu druženju
Pogosta vprašanjaIščiSeznam članovSkupine uporabnikov Registriraj se
Tvoj profilZasebna sporočila Prijava




Odnosi med spoloma
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Bučkin kotek Seznam forumov -> Mi med seboj
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 01 Dec 2017 14:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




Kakšne ženske so moškim v resnici všeč?

Če moški na prvem zmenku žensko vpraša, kaj ima najraje na svetu, ta pa mu odgovori: ''Vse tisto, kar imaš rad ti,'' bo kmalu vsega konec. S takšnim odgovorom mu ženska sporoča, da je celo življenje pripravljena sprejemati drobtinice. Pa si moški res to želijo?
Ste že kdaj opazili, kako se prijazno in simpatično dekle ves čas vrti okrog svojega fanta in mu želi na vsak način ustreči, on pa se na koncu poroči z drznim in samozavestnim dekletom. To se zgodi takrat, ko je dekle preveč prijazno in kaže, da si želi ljubezni in družbe.
Takšno obnašanje moški zelo hitro zaznajo in zbežijo. Mogoče ne odidejo takoj na začetku, saj jim je všeč ugodje, ki jim ga partnerica ponuja. Toda sčasoma bodo zvezo prekinili, saj si želijo ob sebi enakopravno partnerico.



Kakšno žensko pa si moški pravzaprav želijo imeti ob sebi?

1. Takšno, ki ima o vsaki stvari svoje mnenje.
Misliti mora s svojo glavo ter se ne sme strinjati z vsem, kar reče partner.

2. Ženska ne sme že na začetku poskušati določiti okvirjev zveze.
Uživati mora v vsakdanu ter se obnašati, kot da ji je vseeno, ali je ali ni s partnerjem.

3. Ne sme se prehitro odločiti za spolne odnose. Moškim ni všeč, če jim je vse servirano na krožniku.
V resnici uživajo v trenutkih, ko se morajo truditi, da pridejo do nečesa, kar si želijo.

4. Ženska mora moškega spraviti v lov.
Pri moških je namreč v genetskem zapisu razvidno, da so lovci, zato mora moški vedno loviti žensko.

5. Ženske ne smejo pri moških oboževati samo njegove polne denarnice.
Vsak moški si želi, da bi ga ženska imela rada kot osebo, ne pa le zaradi materialnih dobrin.

6. Moški obožujejo ženske, ki uživajo v življenjskih radostih.
V ljudeh, ki imajo radi svoje življenje, čeprav jim ne gre vedno vse po maslu, je nekaj čarobnega.
Ko moški spoznajo takšno žensko, se ji preprosto ne morejo upreti.


Vir: http://www.24ur.com/ekskluziv/erotika/kaksne-zenske-so-moskim-v-resnici-vsec.html

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 02 Dec 2017 19:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




Zakaj moški zapusti žensko, ki jo ljubiI?

V nekaterih razmerjih pripelje včasih tako daleč, da eden od partnerjev ne zmore več in osebo zapusti kljub temu, da jo ima rad. Moški pravijo, da so bili že v zvezi z ženskami, ki so jih tako močno ljubili, da so zaradi njih pretrpeli in preslišali marsikaj, dokler jim nekega dne ni prekipelo - takrat preprosto ne zmoreš več in zapustiš osebo, ki jo imaš rad. Čez nekaj časa ti je žal in si želiš zopet nazaj v zvezo, a se vzorci slej ko prej vrnejo ter je v zvezi spet vse po starem.


1. Dobi občutek, da ga hoče partnerka spremeniti

Bil sem v zvezi s partnerko, ki me je na vsak način hotela spremeniti. Želela je, da bi se več ukvarjal s športom, zdravo jedel in se oblačil v obleke, ki so bile njej všeč. Čeprav sem jo imel rad, tega čez čas nisem mogel več prenašati in se mi je zamerila ... ljubezen do nje je enostavno ugasnila.

2. Počuti se ogroženega, ker je njegova partnerka bolj uspešna kot on

Moja bivša je bila od mene starejša 5 let, a nikakor nisem prenesel, da sem manj uspešen kot ona. Ona se s tem sicer ni obremenjevala, jaz pa sem se počutil, da ji ne morem nuditi ničesar. Zatem sem izgubil še službo in mi je bilo tako nelagodno, da sva se zaradi tega nonstop kregala. Včasih ji je bilo z mano celo nerodno iti na zabavo njenih sodelavcev, saj sem bil premalo ''izobražen''.

3. Partnerka mu nonstop nekaj prigovarja

Do neke mere določene stvari preslišim in ignoriram, če pa se to dogaja konstantno, pa mi slej ko prej prekipi. Gre za nepomembne stvari, s katerim me utruja, mi nekaj prepoveduje ali želi, da počnem tisto, kar zahteva ona. Ne potrebujem še ene mame, ena je čisto dovolj.

4. Od partnerke ne dobi dovolj ljubezni

Ženske vedno mislijo, da nam je vseeno za poljube, objeme in crkljanje ter nam gre po glavi le seks. Ni res. Velikokrat si zvečer želim le njenega objema ali lepe besede. Z veseljem ji prisluhnem, kaj je počela čez dan ali da poklepetava, kaj bova delala za vikend. Medtem, ko med večerjo gleda, kaj je novega na Facebooku ali pa se nonstop pritožuje nad tem, kako mora shujšati in kako ji gre na živce sodelavka - naj raje utihne in se stisne k meni ali pa bom preprosto naredil temu konec, čeprav mi bo hudo.

5. Večino časa ga primerja z drugimi moškimi ali bivšimi

Naježila se mi je koža, ko me je začela metati v isti koš z drugimi moškimi ali še huje z bivšimi, ki so tako rečeno ''slabi''. S tem, da me primerja z bivšim in reče, da sem še slabši kot on, je nekaj kar zadane v srce. Še najmanj pa bi prenesel to, da bi nonstop jokala, kako je nikamor ne peljem in kako njeno prijateljico fant razvaja in ji vedno kaj kupi. A resno? Lej, rad te imam, ampak tega ne bom prenašal!

6. Za seks jo mora dobesedno prositi

Občutek, ko sem moral svoje dekle prositi za seks je bil tako zelo ponižujoč, da sem naslednjič raje opravil kar sam. Vedno jo je bolela glava, je bila zaspana, občasno je bila napihnjena ali se je naredila neumno, da mora še nekaj postoriti. Kadar sva seksala in sem se res trudil, da bi ji ugajal pa je rekla le: ''A boš kmalu?'' Lahko bi jo prevaral, a je nisem, ker sem jo imel preveč rad - nato me je pustila ona.

7. V družbi ga nenehno ponižuje, da ona izpade bolj zanimiva

Tudi nam se to dogaja, sploh, če smo v zvezi z žensko, ki je rada v središču pozornosti. Nekaj časa to potiho prenašaš, si kavalir in želiš, da tvoja draga pove, kar misli ... ko pa začne s tem, da te v družbi ''tlači v drek,'' da ona izpade smešna, ti da hitro vedeti, koliko ji pomeniš. Bivša je bila takšna in zelo mi je bilo hudo, ko sva se razšla, saj je bila med štirimi stenami sanjska ženska, v družbi pa prava prasica.

8. Ljubezen mu izkaže samo takrat, ko ji kaj kupi

Moja bivša je bila res top dekle, a je imela eno pomanjkljivost. Preveč očitno je kazala dobro voljo le takrat, ko sem ji kaj kupila ali jo kam peljal. Medtem, ko pa sva gledala televizijo in se stiskala je bila tečna ter slabe volje. To sem rešil tako, da sem naslednji dan šel v trgovino in ji kupil tiste čevlje, ki si jih je želela. Zatem je bila zopet dobre volje dva dni, nato pa sem spoznal, da tako ne gre več. Ko sva se razšla, me je rotila naj grem nazaj, a sem sedaj že srečno v zvezi z drugim dekletom, ki me ima rada tudi takrat, ko ji poklonim cvet iz travnika.


Vir:
https://www.radio1.si/49429/zakaj-moski-zapusti-zensko-ki-jo-ljubi-stevilka-4-ti-bo-dala-misliti

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 19 Dec 2017 22:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




11 stvari, ki jih srečni pari počno pred spanjem

Preživljanje časa s partnerjem ali partnerko pred spanjem je ključnega pomena. Pri tem ni važno, za koliko časa gre - celo uro ali pa le nekaj minut. Važno je, da si vzameta čas le zase, da uživata drug v drugem, da se pogovarjata in si izkazujeta ljubezen - to je vse, kar potrebujeta.
Zato smo pripravili seznam izjemno enostavnih, a obenem izjemno učinkovitih nasvetov psihologov. Na koncu smo dodali še poseben bonus ...



1. Izklopite zvonjenje telefona in telefon pospravite
Odvisnost od družbenih omrežij preprečuje izločanje hormona oksitocina (hormona ljubezni) v naših telesih. Ta hormon je torej pomemben tudi za intimo. Psihoterapevt Carol Cares svetuje, da se držimo naslednjega enostavnega pravila: ob 21. uri telefone ugasnemo ali pa jih preprosto pospravimo.

2. Pozabite na službo
Ko ste v postelji, se potrudite, da pozabite na službo in nehate preverjati svoj službeni e-mail. Precej bolje bo, če se posvetite partnerju ali partnerki in temeljito spočijete, saj boste tako jutri v službi precej bolj produktivni. Šepetanje v postelji vaju bo povezalo na čustveni ravni, obenem pa vam bo pomagalo, da pozabite na težave in se sprostite.
Pozabite torej na pogovore o službi, finančnih težavah in drugih temah, ki bi vam ali vaši ljubljeni osebi lahko povzročili skrbi.

3. Pojdita spat ob isti uri
Številni pari se ne vidijo ves dan, potem pa imajo navado, da gredo v posteljo ob različnih urah. Psiholog Curt Smith pravi, da si srečni pari skupaj umijejo zobe, nato pa gredo spat. To jim pomaga, da v odnosu ohranjajo toplino in intimo.

4. Držite se rutine
Če se vsak večer pred odhodom v posteljo držite iste rutine, boste bolje spali. Vaši možgani sledijo poznani rutini in tako prejemajo določene signale, ki jim pravijo, da se bliža čas za spanje, zato bodo vaše telo pripravili na nočni počitek. Če se držite iste rutine kot vaš partner, bo to poskrbelo za še intimnejšo in močnejšo vez.

5. Privoščite si iskren pogovor
Pomembno je, da ste pozorni na občutke svoje ljubljene osebe. Ni vam treba dajati nasvetov ali iskati rešitev za težave. Včasih se preprosto le pogovorita, saj sproščen pogovor s partnerjem ali partnerko krepi občutek bližine in podpore, ki jo čutite.
Psiholog Ryan Howes priporoča, da tik preden zaspite, svojemu partnerju izkažete pozitivne občutke. To vam bo pomagalo, da dan zaključite v pozitivnem duhu in da spite bolje. Obenem ima tudi pozitiven vpliv na splošno razpoloženje.
Poskusite pozabiti vse, kar se je zgodilo tega dne ter pustite svoje skrbi in težave pred vrati spalnice. Povejte partnerju/partnerki, da ga/jo imate radi. Zelo pomembno je, da ste pri izražanju čustev resni in iskreni.

6. V postelji se nikar ne kregajte in ne načenjajte neprijetnih tem
Curt Smith namreč opozarja, da to nikakor niso primerne teme za tik pred spanjem. Kreganje zagotovo ne bo pomagalo rešiti težav. Poleg tega boste težje zaspali, naslednjega dne pa se boste počutili depresivno.

7. Ne dopustite, da v vaši spalnici spijo tudi otroci
Psiholog Michael Viner-Davis pravi, da je edina izjema, če ima otrok nočne more - tedaj mu lahko pustite, da zaspi v vaši postelji. V vseh drugih primerih pa velja, da je vaša spalnica vajin zasebni prostor. Poskrbeti morate, da je namenjena le vama, saj bosta le tako ohranila svojo intimo.

8. Postelje ne delite niti s hišnimi ljubljenčki
Ena od raziskav Univerze v Kansasu kaže, da kar 63 % ljudi, ki spi skupaj s hišnimi ljubljenčki, ne spi dovolj dobro. Vaš hišni ljubljenček namreč ne more spati celo noč neprekinjeno, kar moti tudi vaš spanec.

9. Ne pijte alkohola in ne kadite
Številni pari si pred odhodom v posteljo privoščijo kozarec vina, da bi tako poskrbeli za bolj romantično atmosfero. A v času, ki ga bo vaše telo porabilo za razgradnjo alkohola, bo vaš spanec precej manj kakovosten. Zato boste naslednje jutro utrujeni, razdražljivi in občutno manj zbrani.
Alkohol obenem povečuje tudi možnost smrčanja, nikotin iz cigaret pa povečuje možnost za nespečnost.

10. Zmasirajta se
Strokovnjaki Nacionalnega inštituta za spanje so potrdili, da nežna, sproščujoča masaža pred odhodom v posteljo izboljša kakovost vašega spanca, zmanjša tesnobnost in posledično zbližuje pare.

11. Ne pozabite na poljube in objeme
Nikar ne pozabite poljubiti partnerja, preden greste spat, ali pa se v postelji nekaj minut stiskajta, preden zaspita. To je zelo sproščujoče in vzbuja pozitivna čustva. Psihologi so prepričani, da imajo pari, ki se objemajo, ko tonejo v sen, odlične zveze.

Bonus
Če trpite zaradi nespečnosti, ne pozabite spremeniti nekaj stvari v svojem življenjskem slogu:
• Ne pijte kave v popoldanskih urah.
• Zbujajte se prej.
• Pred odhodom v posteljo ne jejte ničesar.
• Privoščite si lepo, drago posteljnino, saj boste tako hitreje zaspali.
• Med vikendom ne dremajte.
• Vse elektronske naprave pustite pred vrati spalnice.
• Poskrbite, da bo v vaši spalnici dovolj svežega zraka.
• Pred spanjem se okopajte v topli vodi.
• Potrudite se, da po 21. uri ne delate več.
• Pred odhodom v posteljo ne pijte preveč vode.


Vir: dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 13 Mar 2018 10:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




3 stvari, ki jih srečni pari počno vsak dan

Nekateri pari so preprosto srečni. Vsi jih poznamo – vaša babica in dedek, ki že 60 let mirno skupaj plujeta skozi življenje, vaša najboljša prijateljica, ki že 10 let poka od sreče, ker ima najbolj super fanta na svetu, in vaši starši, ki so še vedno prav tako zaljubljeni kot prvi dan.
Kaj imajo vsi ti pari skupnega? Je srečna zveza zgolj naključje? Povprašali smo najbolj srečne pare, kar jih poznamo, in ugotovili, da prav vsi počno naslednje 3 stvari …


Komunikacija, komunikacija ...

Izkazalo se je, da se skrivnost uspeha skriva predvsem v komunikaciji. Slišati je izjemno enostavno (in izjemno očitno), a žal se dandanes vse prepogosto dogaja, da komuniciramo premalo. Prezaposleni smo, preutrujeni, preveč se dogaja, življenje živimo na družabnih omrežjih in internetu, zato hitro pozabimo na pravo komunikacijo, ki našo zvezo ohranja zdravo. Če želite še dolgo uživati v svoji zvezi, je pomembno, da se naučite učinkovite komunikacije.
Prav vsi srečni pari, ki jim že leta uspeva ohranjati pravo smer, so, s takšnimi ali drugačnimi besedami, podali naslednje nasvete.

Prvič: Izražajte svoja čustva in potrebe
Vaš partner ne more brati vaših misli, zato je pomembno, da mu jasno poveste, česa si v razmerju želite in česa ne. Jasno izražajte svoja čustva, pa naj bodo ta pozitivna ali negativna, in poskrbite, da vedno dobro vesta, pri čem sta. Morda se vam včasih zdi, da bi vaš partner moral preprosto vedeti, kaj si želite ali kako čutite – enkrat in za vselej si zapomnite, da to žal ne gre. O svojih čustvih in potrebah se boste pač morali naučiti govoriti.

Drugič: Bodite povsem iskreni
Ko boste enkrat začeli lagati svojemu partnerju, je zveze praktično konec. Navsezadnje, če ne morete biti iskreni z osebo, s katero si delite življenje, s kom pa ste potem sploh lahko? V zvezi morate biti pač popolnoma, včasih kar malce brutalno, odkriti in iskreni. Lahko gre za drobnarije, denimo kako zelo vam gre na živce vaš novi sodelavec, ali pa za velike, pomembne reči, ki zadevajo vajino skupno življenje. Bolj kot boste iskreni, bližje si bosta in boljša bo vajina zveza – resnično se je vredno potruditi.

Tretjič: Izražanje svojih čustev je pomembno – a enako velja tudi za poslušanje
V vsaki zvezi sta 2 osebi, in obe sta enako pomembni. Naučili ste se izražati svoja čustva, kar je zelo pomembno, vendar pa je enako pomembno tudi, da poslušate svojega partnerja. Obenem skušajte njegove besede tudi razumeti, ponotranjiti in upoštevati. Zavedajte se, da niste popolni in da bo partner od vas morda pričakoval kakšne spremembe. Če boste njegove želje lahko upoštevali in skupaj naredili korak naprej, vaju verjetno čaka zelo svetla prihodnost.


Vir: Dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 18 Apr 2018 12:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom





Zakaj so ženskam všeč poročeni moški

Vam je bil že kdaj všeč moški, ki je zaseden ali celo poročen? Verjetno ste imeli zato strašanski občutek krivde, a brez skrbi - to je povsem človeško. Raziskave namreč kažejo, da se kar 90 % žensk vsaj enkrat v življenju zaljubi v poročenega moškega. Večina jih v zvezi s tem ne ukrepa, vendar pa gre vseeno za močno privlačnost. Vas zanima, zakaj se je tako težko upreti poročenim moškim?


1: - Poročeni moški se zdijo bolj privlačni kot v resnici so
Saj veste, vedno si želimo stvari, ki jih ne moremo imeti. Pri moških je povsem enaka zgodba. Zasedeni moški, ki nam (vsaj v teoriji) niso dosegljivi, so vedno bolj privlačni. A to se ne dogaja le pri ljudeh - raziskave kažejo, da se tudi živali raje parijo s partnerji, ki so jih pred tem že opazile pri druženju ali celo parjenju z drugimi živalmi.

2: - Nekdo se je že zaljubil vanje
... torej ne morejo biti tako slabi, kajne? Poročeni moški imajo nekakšno garancijo - nekdo drug se je že odločil, da so vredni ljubezni, torej gre za precej varno izbiro. A tu se lahko skriva past - če je določen moški dobra izbira za nekoga drugega, to še ne pomeni, da je dobra izbira tudi za vas.

3: - Poročeni moški predstavljajo večji izziv
Nekatere ženske obožujejo izzive - četudi to pomeni, da uničijo zakon ali celo družino. Če spadate med ljudi, ki svojo samozavest gradite na dejstvu, da ste nekoga pripravili do tega, da zaradi vas zapusti svojo družino, je to seveda lahko precej močna motivacija.

4: - Ženske, ki se stežka vežejo, imajo raje poročene moške
Zakaj? Ker so že zasedeni, zato se jim ni treba zavezati. Nekdo, ki z vami vara svojega partnerja, nima popolnoma nobene pravice, da od vas zahteva kakršnokoli zavezo, zato lahko uživate v svoji svobodi, obenem pa tudi niste povsem sam(sk)i. Zmagovalna situacija za obe strani - odvisno od perspektive, seveda.

5: - Poročeni moški so že dokazali, da se lahko zavežejo
A če vam jih uspe osvojiti, so dokazali le, da njihova zaveza ni prav resna. A vseeno, v primerjavi z velikimi osvajalci, ki gredo redko na dva zmenka z isto žensko, so poročeni moški pokazali vsaj neko raven zavezanosti in zvestobe, kar je dandanes verjetno že kar dosežek.

6: - Poročeni moški so bolj zreli in odgovorni
Najverjetneje so starejši od moških, ki jih srečujete v klubih in barih - moški se dandanes namreč le redko poročajo zelo mladi. To avtomatsko pomeni tudi, da so bolj zreli in odgovorni - sploh v primeru, da imajo otroke. In če upoštevamo še dejstvo, da so pogumno skočili v zakon, je njihova raven zrelosti resnično zelo visoka.

7: - So izkušeni in zato boljši v postelji
O eni stvari ste lahko (skoraj) zagotovo prepričani: poročen moški ni devičnik. Verjetno je vsaj nekajkrat seksal, glede na to, da je poročen. In če se je njegova žena strinjala, da se poroči z njim, v postelji verjetno ni tako zelo slab. Ne nazadnje je imel obilo priložnosti, da se je naučil zadovoljiti žensko - to je za vas seveda odlična novica.

8: - Veste, kako se obnaša v zvezi
Če se zaljubite v poročenega moškega, ga verjetno že vsaj malce poznate - kar pomeni, da veste veliko o njem. Če poznate tudi njegovo ženo, veste še več, predvsem o tem, kako delujeta kot par. To vam daje dragoceno prednost: veste, kako se obnaša v zvezi, zato se vanj zlahka zaljubite - lahko ste namreč prepričani, da vas ne čaka kakšno grdo presenečenje.

9: - Poročeni moški ne živijo s svojo mamo
Vsaj upamo, da ne! A v večini primerov so poročeni moški samostojni, imajo službe in stanovanja, ki so daleč stran od njihove mame. Pa tudi ženo, seveda - a to je precej manj neprijetno kot pa odrasel moški, ki še vedno živi z mamo, ki čisto slučajno pere njegova oblačila, kuha vse njegove obroke in mu nudi dragocene nasvete o prav vsem, kar se dogaja v njegovem življenju.


Vir: TOP SHOP spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 21 Maj 2018 13:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




Tako se prepirajo pametni pari

Prepiri imajo sposobnost, da zelo pametne ljudi spreobrnejo v majhne razdražljive otroke. Z nekaj triki pa se temu z lahkoto izognete.
Vsi poznamo kakšen par, katerega prepiri izgledajo kot iz mehiške nadaljevanke.
Tu pa je nekaj uporabnih trikov, s katerimi se lahko izognemo preveliki drami.


Ne vpijte
Kričanje je naraven refleks, a na žalost vodi v le še večji prepir. Namesto da želimo s povišanjem tona nekaj dokazati, se že na začetku dogovorimo, da v primeru neprimerne jakosti takoj zaključimo pogovor in ga nadaljujemo, ko se malce pomirimo. Na ta način bomo lažje resnično slišali argumente, ki bi jih drugače preglasilo kričanje.

Ne žalite
Taka reakcija stvari le poslabša. Žaljivke izzovejo le še večjo jezo in so neposreden odraz šibkosti.
Cilj prepira ni to, da si izrečemo čim več grdih besed, pač pa, da najdemo skupno rešitev.

Pritisnite pavzo
Kako na hitro zmagati v vsakem prepiru? Enostavno ga prekinete. Vedno deluje, le da s tem niste zmagali, ker težava še vedno ni rešena in ste se umaknili le zato, ker ste se prestrašili spoprijeti s težavo.

Počakajte na vrsto
Tudi če se prepirate brez kričanja, vedno obstaja nevarnost, da preslišite dragocene ideje, ker drug drugemu vpadata v besedo, še preden dokončata misel. Pametni pari vedo, kdaj kdo govori, spoštujejo sogovornika in ga poslušajo do konca.

Ne mešajte jabolk in hrušk
Še ena klasična napaka, ki poslabša vsak prepir, je ta, da omenjate stvari iz preteklosti, ki nimajo nikakršne veze s trenutno situacijo in okoliščine le še otežijo.
Pametni pari se prepirajo le okoli aktualne zadeve in ne kopljejo po preteklosti, če težave med seboj niso povezane.


Vir:
https://www.zurnal24.si/magazin/odnosi-in-prosti-cas/tako-se-kregajo-pametni-pari-306848

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 11 Jul 2018 18:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




4 znaki, da moški ni pripravljen na poroko

Če te skrbi, da tvoj moški nikakor ni pripravljen za zakon (obenem pa se sprašuješ, če kdaj sploh bo), ga boš morda lažje našla v naslednjih štirih znakih, ki jasno pokažejo, da še ni pripravljen za poroko.
Preveri!


Znak št. 1: - Jasno pove, da ni pripravljen za poroko
Ženske imamo zanimivo navado, da dvoumne izjave analiziramo v neskončnost, pri tem pa včasih ne razumemo povsem preproste in direktne izjave. Če moški pove, da ni pripravljen za poroko, potem pač ni pripravljen za poroko – in če se s tem ne moreš sprijazniti, je bolje, da iščeš naprej.

Znak št. 2: - Kupil si je drag športni avto
Vsak večji, v bistvu nepotreben nakup jasno pokaže, da očitno ne varčuje za prstan ali vajino skupno prihodnost. Denar raje zapravi za svoje kaprice, kar nikakor ni dober znak. Očitno je, da še vedno razmišlja le o sebi, ne pa o vaju, kar vsekakor ni dober obet za prihodnost.

Znak št. 3: - O svojih poročenih prijateljih ne pove nič lepega
Če v njegovi družbi poročeni moški veljajo za zgube, ki so se podredile svojim izbrankam, to vsekakor ni dober znak. Ob sebi si namreč želiš moškega, ki bo na poroko s teboj gledal kot na nekaj prekrasnega, ne pa kot na nekaj, kar se pač mora opraviti – in kar ti uniči življenje.

Znak št. 4: - Nenehno te spravlja v jok
Če te tvoj moški žali, zlorablja, ti laže, te vara – morda je čas, da se TI odločiš, da poroke ne bo. Zdaj je čas, ko lahko zvezo prekineš brez večjih težav; ko bosta enkrat poročena in morda imela otroke, to ne bo več tako preprosto. Poroka za vsako ceno je vsekakor slaba ideja, zato se ji raje odpovej in išči naprej.


Vir: TOP SHOP spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 27 Jul 2018 13:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




15 stvari na ženskah, ki se jim moški ne morejo upreti

Čeprav večina ljudi meni, da moški najpogosteje padajo na ženske, ki so zelo privlačnega videza, pa je anketa med moškimi pokazala prav nasprotne rezultate.
Nekateri od odgovorov so nas kar malce presenetili ...


1. Prijaznost
Moški vedno opazijo, če ste prijazni, sploh v primeru, da v vas vidijo potencial za resno zvezo. Za to obstajajo celo znanstveni dokazi. Ne rečejo zaman, da se dobro z dobrim vrača.
Očitno se vrača predvsem v obliki večje priljubljenosti pri močnejšemu spolu.

2. Sposobnost iskanja rešitev za neprijetne situacije
Moški nenehno ponavljajo, da jih privlači spontanost, tako pri obnašanju kot tudi pri videzu. Očitno je pomembno tudi, kako reagirate v nepričakovanih situacijah.
Če ženska prizna, da je storila napako, ne pa stori vse, da opraviči svoj spodrsljaj ali se celo razjezi, je na dobri poti, da si pridobi večno občudovanje izbranega moškega.

3. Nohti
Številna dekleta menijo, da nikogar razen njih (in kozmetičarke, ki jim jih ureja) ne zanimajo njihovi nohti. A očitno tudi moški cenijo lepo negovane roke (čeravno morda ne bodo opazili točne barve laka ali oblike nohtov), saj jim to pomaga, da si ustvarijo vtis, če ženska dobro skrbi zase ali ne.

4. Čustveno stanje
Moški pravijo, da so ženske z negativnim pogledom na svet eden od najmanj zaželenih tipov partnerk.
Moški opazijo vse, kar vas muči v življenju in kar vam kvari razpoloženje: naporna služba, prepiri s starši, trpljenje zaradi neuresničenih sanj. Tako začnejo vas osebno povezovati s trpljenjem, čeprav v resnici potrebujejo vir pozitivne energije. Zato jih največkrat očarajo ženske, ki znajo uživati v življenju.
In prav nič vam ne bo pomagalo, če se pretvarjate, saj bo vaš moški opazil vašo igro – tudi če se boste še tako trudili, da se obnašate kot najsrečnejša oseba na svetu. Zato bi se res morali naučiti, da uživate v malih stvareh, ki jih vsak dan prinaša življenje.
Ne toliko zaradi drugih, pač pa predvsem zaradi sebe.

5. Finančno stanje
Ženske so si skozi zgodovino izborile enakost. To je razlog, da dandanes ne samo ženske, pač pa tudi moški gledajo na finančno stanje druge polovice. Da, tema je zelo delikatna, a obenem pomembna. Zato ste lahko prepričani, da vaš moški ne sprašuje o vašem finančnem stanju le iz radovednosti, pač pa zato, da bi prišel do določenih zaključkov.
Če zaslužite več kot on, se lahko zgodi, da bo moral razmisliti, če lahko to sploh prenese. Če pa zaslužite manj kot on, pa bo potreboval nekaj časa, da ugotovi, če je vaš interes zanj zgolj finančne narave.

6. Samospoštovanje
Moški radi delijo komplimente ženskam, ki se zavedajo, da si jih zaslužijo, precej manj radi pa o njihovi lepoti prepričujejo ženske, ki jo znajo samo zanikati. Za moške pač ni manj privlačne ženske kot tista, ki nenehno dvomi o svoji lepoti.
Samozavest lahko torej učinkovito nadomesti prav vse namišljene ali resnične napakice, ki kazijo vaš videz. Ko boste to ugotovili, boste postali lepotica, o kakršni moški sanjajo.

7. Odnos do drugih žensk
Če ste ženski, ki je pravkar prišla mimo, namenili prav nič prijazen pogled ali si celo dovolili zloben komentar na njen račun, ste lahko prepričani, da je vaš moški to opazil in vaše obnašanje najverjetneje razumel kot skrite komplekse, iz katerih izvira vaš zavisten in oster karakter.

8. Slog
Moški večinoma niso ravno navdušeni nad sledenjem modnim trendom, a to ne pomeni, da ne opazijo sloga svoje izbranke.
Vaš videz je lahko odločilni faktor v trenutku, ko se mu predstavite, saj ima vsak moški neko določeno predstavo o tem, kako bi morala biti videti njegova izbranka. Nekateri se ne upajo približati dekletu s svetlimi lasmi, druge moške pa izjemno odbijajo klišeji.
Zato se nikdar ne bi smeli prilagajati okusu in željam drugih - tako ali tako nikoli ne boste všeč vsem.

9. Obutev
Da, moški so še kako pozorni na žensko, ki jih zanima – vse od glave do pet. Ne, seveda se ne bodo trudili, da bi ugotovili znamko vaših čevljev ali da bi si zapomnili barvno kombinacijo vaših čevljev in torbice, pač pa pozornost posvečajo predvsem temu, če vam je v vaši obutvi udobno.
Če ženska obuje čevlje z visoko peto in je v njih videti nestabilno, jih to samo živcira in zaželijo si, da bi čim prej zaključili z druženjem.

10. Število prijateljev
Moškim je zelo pomembno, da ima njihova ženska tudi svoje življenje, s svojimi prijatelji, ki so ji stali ob strani v težkih časih. Neprijetno jim je, če nima bližnjih prijateljev in če nenehno sklepa nekakšna bežna poznanstva.

11. Karkoli z golim hrbtom
Ne gre za osebnostno lastnost, vendar je vseeno vredno omembe. Majice in obleke z golim hrbtom so sijajen in lahek način, da ženske pokažejo malo kože, obenem pa niso videti preveč lahke. Takšna oblačila so namreč izredno ženstvena in predstavljajo izjemno seksi način, da ženska pokaže svoje telo, pri tem pa ne odkrije preveč.

12. Smeh
Nič ne bomo komplicirali: ženske, ki se ne bojijo pokazati svojih čustev, vedno osvojijo moške.

13. Smisel za humor
V opisih popolne ženske boste prav vsakič zasledili tudi točko smisel za humor. Raziskave so pokazale, da imajo pri moških absolutno prednost ženske, ki se znajo pošaliti in ki razumejo šalo. Tiste, ki tega ne znajo, preprosto niso tako privlačne.

14. Utrujenost
Dobro znano je, da smo zaradi nespečnosti in pomanjkanja spanca videti precej manj privlačni in da niti ličila ne morejo skriti vseh posledic nočnega bedenja, zato jih moški zlahka opazijo.
V neki raziskavi so moškim pokazali fotografije privlačnih žensk, med njimi so bile tako takšne, ki so prejšnjo noč spale 8–9 ur, kot tudi takšne, ki sploh niso spale. Tiste, ki niso spale, so moški označili za manj privlačne, žalostne ali celo agresivne.

15. Hrepenenje
Živimo v svetu, polnem dogajanja in različnih ritmov. To je verjetno tudi razlog, da si želimo živeti polno življenje – spremeniti velike, nore načrte in sanje v resničnost, razlog, zakaj želimo doseči nove dimenzije in iskati vedno nove vire navdiha. Vse to je izjemno pomemben faktor privlačnosti žensk za moške. Pasivnost in lenoba moške namreč resnično odbijata.

Nenazadnje pa tudi žensk ne privlačijo takšni moški, kajne?!

----------

Vir: Dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 31 Jul 2018 19:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom





7 laži, ki jih ženske servirajo moškim

Menite, da vam vaša draga vedno pove vse po resnici – in da je vedno povsem iskrena z vami? Motite se, odkrili smo vsaj 7 laži, ki jih praktično vse ženske občasno servirajo svojim moškim. Nekatere morda že poznate, druge bodo popolno presenečenje – a v vsakem primeru je vaša naloga, da jih prepoznate in ustrezno odreagirate, sicer se vam ne obeta nič dobrega.


Laž št.1 - ''Dragi, hočem tvoje iskreno mnenje!''
Kaj ona v resnici pravi: ''Povej mi, da sem videti fantastično!''
Spraševati moške o tem, ali je ženska zadnjica v določenem krilu videti preobilna, je izjemno neprijazno – tega se zavedajo tudi ženske, a se vendar kar ne morejo upreti vprašanju. Pomembno je, da preslišite njeno prošnjo po »iskrenem« mnenju in ji v vsakem primeru poveste, da je videti fantastično – razen seveda v primeru, da si je rob krila uspela zatakniti pod spodnje hlačke in zadnjico, ki je predmet debate, sedaj razkazuje širnemu svetu.

Laž št. 2 - ''V redu sem.''
Kaj ona v resnici pravi: ''Niti slučajno nisem v redu – kriv pa si ti!''
Četudi vas ob tej izjavi prime, da bi odvrnili »Super«, se ulegli na kavč, prižgali televizijo in o celi epizodi ne bi več razmišljali, to ne bo dobra ideja. Če ženska pravi, da je v redu, je resnica najbrž ravno obratna – za piko na i pa je pogosto mnenja, da ste za njeno počutje krivi vi.
Kaj torej storiti?
Vztrajajte, dokler vam ne bo povedala, kaj je v resnici narobe. Še vedno vztraja, da je »v redu«? Recite ji, da ne greste nikamor, dokler ne boste prepričani, da je res v redu – s to izjavo boste zagotovo pridobili nekaj dodatnih točk.

Laž št. 3 - ''Do zdaj sem spala s petimi fanti.''
Kaj ona v resnici pravi: ''Do zdaj sem spala s kakimi osmimi fanti … ali pa morda devetimi, ne morem se spomniti.''
Ženske nikakor ne želijo delovati lahke, zato številko moških, s katerimi so spale, vendo zaokrožijo navzdol – medtem ko moški to število navadno zaokrožijo navzrog. Dejansko za vajino zvezo ni nobene razlike, če je vaše dekle spalo z enim ali pa stotimi fanti (če je pri tem seveda uporabila primerno zaščito), a vendar se bo počutila bolje, če jo boste videli kot nekoliko bolj nedotaknjeno, kot v resnici je.

Laž št. 4 - ''Uf, to je bilo pa fantastično – kakšen orgazem!''
Kaj ona v resnici pravi: ''Saj ni bilo slabo – a o orgazmu žal ne duha ne sluha …''
Če dekle v vaši družbi ne doživi orgazma, tega ne smete jemati preveč osebno – razen seveda, če se to dogaja redno. Če pa gre za enkraten dogodek ali morda celo prvi poskus, je povsem možno, da je bila preprosto preveč živčna, preveč utrujena ali pa ne najbolj razpoložena za seks.
Najbolje je, da laž prvič sprejmete in greste naprej – naslednjič bo zagotovo boljše. Nikar ne začnite podrobne analize celotnega dogajanja in od nje zahtevajte, da vam razloži natančno, kaj je bilo tako fantastično.

Laž št. 5 - ''Šport? Obožujem šport!''
Kaj ona v resnici pravi: ''Najraje pogledam kakšno tekmo, v kateri igra kak simpatičen tip.''
Če se je ona pripravljena potruditi in se za vas pretvarjati, da obožuje šport, je najmanj kar lahko storite, da se delate, da ji verjamete. Nikar je ne napadite s podrobnim izpraševanjem o življenjepisih vseh športnikov, kar se jih lahko spomnite – pač pa jo povabite, da se vam pridruži pri ogledu nogometne tekme.

Laž št. 6 - ''Seveda, kar pojdi ven s prijatelji!''
Kaj ona v resnici pravi: ''…č e se ti upira kak večer preživeti samo z menoj.''
Ne gre za to, da bi si vaše dekle želelo, da se ne družite s prijatelji – želi si le, da bi to počeli takrat, ko to ustreza tudi njej – ne pa ravno takrat, ko si je zaželela z vami preživeti miren večer. Seveda se od vas nikakor ne pričakuje, da boste svoje celo življenje podredili urniku svoje izbranke – a zavoljo boljših odnosov lahko svoja velika druženja s prijatelji skušate organizirati na tiste dneve, ko ima načrte tudi ona.

Laž št. 7 - ''Nikoli nisem varala!''
Kaj ona v resnici pravi: ''Hm, morda sem, ampak tega ti zagotovo ne bom priznala – ker bo tvoje mnenje o meni zaradi tega precej slabše.''
Če vaše dekle pravi, da ni nikoli varala, to seveda ne pomeni, da je kdaj v preteklosti zagotovo prevarala svojega fanta – lahko pa pomeni prav to. V vsakem primeru se zavedajte, da če se ji je v drugem letniku faksa zgodil majhen spodrsljaj, to nikakor ne pomeni, da bo ob prvi priložnosti prevarala tudi vas. Ljudje sčasoma odrastemo in ugotovimo, kaj so v resnici naše prioritete – zato se v razmerje podajte brez strahu!

----------

Vir:
Dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 14 Avg 2018 15:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




Če tvoj novi fant počne to
čim prej pobegni …
(Enako velja, če to moškemu počne nova punca)


Ko se zaljubiš, se ti zdi novi fant absolutno popoln. Prav vse, kar stori, je neizmerno prisrčno, in prav nobene napake na najdeš na njem. A potrebna bo previdnost, saj so nekatere od teh strašno prisrčnih reči v resnici velik razlog za alarm.
Če pri druženju z novo ljubeznijo svojega življenja opaziš katero od naslednjih 6 navad, bi bilo najbolje čimprej pobegniti.



1.: Na družabnih omrežjih objavlja ogromno informacij o vajini zvezi

Ali tvoj novi partner na družabnih omrežjih objavlja skoraj vse podrobnosti o vajinem ljubezenskem odnosu? Morda se ti zdi lepo, da želi celemu svetu povedati, kako zelo zaljubljena sta, vendar pa so za tem morda tudi skriti nameni.
- Prva možnost je, da išče potrditev vajine zveze pri prijateljih in družinskih članih, kar zagotovo ni dober znak – če si nekomu všeč, mora to vedeti sam, ne pa da mu povedo drugi.
- Druga možnost je, da ustvarja podobo popolnega življenja, ki seveda vključuje tudi popolno zvezo – zato nikoli ne boš vedela, če je njegova ljubezen resnična ali le del te podobe.
- In še tretja stvar, na katero bi morala pomisliti: če tako zlahka deli vse podrobnosti vajine zveze sedaj, ko gre vse v redu, kako zlahka jih bo delil šele, če bo šlo kaj narobe ...

2.: Nenehno ti pošilja sporočila in te kliče

Na začetku ti laska: niti trenutka ne more biti brez tebe. Vedno razmišlja le o tebi in želi vedeti, kako si. A to sčasoma postane nadležno. Kje si? Kaj počneš? S kom si? Kdaj prideš domov? Ne gre le za zdrav interes, pač pa bolj za nenehen nadzor nad tem, kje si in kaj počneš.
Četudi tvojega partnerja morda le iskreno zanima, kako gre tvoj dan (čeprav je to zelo malo verjetno, saj tisti, ki nenehno pišejo sporočila in kličejo, običajno pač želijo nadzorovati vsako sekundo tvojega dne), se boš tudi tega sčasoma pošteno naveličala. Malce dušeče je namreč, če nenehno prejemaš in si prisiljena odgovarjati na sporočila v slogu: »dobro jutro, srček«, »lahko noč in sladke sanje« in »mislim nate«.

3.: Odpove vse svoje načrte in pozabi na svoje prijatelje, da bi preživljal čas s tabo

Verjetno se zaradi tega počutiš zelo posebno, kajne? Nekdo je pripravljen odpovedati vse svoje načrte in celo pozabiti na dogovore s prijatelji, da bi le lahko preživel nekaj časa v tvoji družbi. A ne pozabi, da so prijateljstva izjemno pomemben del življenja. Če je torej nekdo pripravljen enostavno pozabiti na svoje prijatelje zaradi nekoga, ki ga je pravkar spoznal, to res ni dober znak. Kaj se bo zgodilo, ko bo vajina ljubezen izgubila tisti začetni naboj, on pa bo spoznal nekoga izjemno zabavnega – bo takrat tako enostavno pozabil tudi nate?
Pozorna bodi tudi na to, da bo tvoj novi partner morda pričakoval, da mu vrneš uslugo in tudi ti storiš enako – kar najbrž pomeni, da bosta sčasoma oba ostala popolnoma brez prijateljev in obsojena eden na drugega. Si tega res želiš?

4.: Je najbolj zabavna oseba v skupini

Vsi imajo radi osebo, ki je središče zabave – ob njih je vedno zabavno in življenje ni prav nikdar dolgočasno. V takšno osebo se je tudi zelo lahko zaljubiti, saj ga vsi odkrito občudujejo. Začetki zveze bodo zato verjetno podobni kakšni rokovski baladi, na dolgi rok pa boš skoraj zagotovo obžalovala, da si se prepustila svojim čustvom.
Ta strašno zabavna narava namreč pogosto (ne pa vedno!) vključuje veliko alkohola, veliko seksa in veliko zabav. To je seveda super, ko je človek mladi in pripravljen na vse, a ko postane nekoliko starejši, ko se želi ustaliti in ustvariti družino, pa to postane malce manj super. Največji žurerji se namreč le redko umirijo, kajti ko pride čas za to, njihova zabavna narava lahko postane velik problem.

5.: V restavracijah naroča hrano tudi zate

Najprej se ti vse skupaj zdi kot v filmu: zrel in svetovljanski partner poznavalsko naroča hrano, za katero preprosto ve, da ti bo všeč. Ne nazadnje je v tej restavraciji stalen gost in ve, o čem govori. A če bolje razmislimo, je vse skupaj pravzaprav malce ponižujoče.
Verjetno si dovolj stara, da si sama naročiš hrano, prav zagotovo pa si dovolj stara, da se sama odločiš, kaj boš jedla za večerjo, kajne? Ne gre za to, da bi partner rad poskrbel zate, pač pa za to, da te skuša nadzorovati in sploh ne ceni tvojega mnenja – nikar mu ne verjemi, ko te skuša prepričati, da je to romantično!

6.: Dela ti usluge, ne da bi ga ti za to prosila

Če nam nekdo naredi uslugo, smo mu za to seveda hvaležni in zelo cenimo, da je za nas storil nekaj lepega. To so povsem naravni občutki – ne nazadnje se je ta oseba odzvala na našo prošnjo za pomoč. A če nam nekdo naredi uslugo, za katero nismo prosili, se počutimo enako – in to ne glede na to, če smo to uslugo tudi v resnici potrebovali.
Delanje uslug ljudem, ki za to niso prosili, je izjemno premeten in manipulativen trik, ki se pogosto uporablja za pridobivanje naklonjenosti in ustvarjanja občutka, da smo nekomu nekaj dolžni. Če se kaj takega zgodi le občasno, gre morda res le za prijaznost, če pa gre za pogost pojav, pa nam vaša nova ljubezen morda skuša pokazati, da brez njega in njegove pomoči niti slučajno ne bi preživeli.


Vir: top shop spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25607
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 30 Sep 2018 19:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom





12 tipov moških
... s katerimi nobena pametna ženska ne bi hotela iti na zmenek

Hodite na zmenke z moškim, pa vas glodajo dvomi o njem?
Morda vam lahko mnenje drugih žensk pomaga pri odločitvi, ali je res vredno zapravljati čas zanj.
Predstavljamo vam 12 tipov moških, s katerimi nobena pametna ženska ne bi hotela na zmenek.



1. - Moški, ki so obsedeni z denarjem
Moški z ambicijami, da bi zaslužili veliko denarja, očitno niso slaba izbira. Problem je le v tem, da te ambicije pogosto postanejo obsedenost, tako da je takšnim moškim denar najpomembnejša stvar v življenju. Saj si ne želite biti punca/žena takemu človeku, kajne? Verjemite, da res ne, kljub vsemu blišču …

2. - Moški, ki so arogantni
Kanček arogance je lahko zelo seksi, seveda, vendar pa mora obstajati tudi meja. Družba res arogantnih moških je morda razburljiva na začetku razmerja, kasneje pa lahko postane nevzdržna. Svoje potrebe bodo namreč pogosto postavljali pred vaše, zato se boste počutili osamljeno in necenjeno. Večina žensk se takih moških zato izogiba, morda bi se jih morali tudi vi …

3. - Moški, ki so preveč odišavljeni
Preveč parfuma pomeni naslednje: da je moški obseden s tem, da bi bil čim bolj privlačen, ali pa da gre za moškega, ki preprosto nima stila. V obeh primerih vam bo bolje brez njega. Tako vsaj pravijo druge ženske.

4. - Moški z umazanimi nohti
Nič ni seveda narobe s tem, da si z delom umažemo roke, če pa se moški na zmenku prikaže z umazanimi nohti, je to jasen znak, da mu preprosto ni mar za vas ali pa da je nepozoren in neurejen tudi na splošno v življenju. Druge ženske pravijo, da bežite stran!

5. - Moški, ki so rasisti
Tukaj ne potrebujemo prav veliko razlage: rasizem je preprosto slab in tudi rasisti so preprosto slabi.

6. - Moški, ki sovražijo živali
Nekaj pa je vendarle resnice v reku, ki pravi, da ljudje, ki ne marajo živali, ne marajo niti ljudi. Le zakaj ne bi marali živali? Seveda včasih poskrbijo za malce umazanije in zahtevajo veliko pozornosti, vendar so v zameno za to pripravljene podariti brezpogojno ljubezen. Moški, ki ne mara živali, slednjega najbrž ni sposoben.

7. - Moški, ki so polni samih sebe
... in govorijo ves čas samo o sebi. Moški pač radi govorijo o svojih dosežkih, tako je vedno bilo in vedno bo. Vendar pa je razlika, če govorimo o svojih dosežkih in tudi sogovorniku omogočimo enako ali pa če se ves čas osredotočamo samo nase. Moški, ki že v začetku ne pokažejo dovolj zanimanja za vas, ga tudi kasneje ne bodo prav veliko.

8. - Moški, ki ne skrbijo za svoje zdravje
To kaže na splošno nezainteresiranost za kakovostno življenje in seveda postavlja pod vprašaj tudi zmožnost moškega, da bo skrbel za nas. Nič ni seveda narobe, če ima moški kak kilogram preveč ali pa če kdaj spije kakšno pivo, vendar pa je jasno, da verižni kadilci, uživalci prepovedanih substanc in lenuhi vaših dni ne bodo ravno napolnili z razburljivimi dogodivščinami in veseljem.

9. - Moški, ki preklinjajo
Res je, da vsi občasno izrečemo kako grdo besedo, vendar pa je tudi res, da imajo moški, ki pogosto preklinjajo pred vami, pač slabe manire. Te pa se običajno ne končajo le pri preklinjanju, zato ne pričakujte kavalirja, ki bo z vami ravnal kot s princeso.

10. - Moški, ki so nesamozavestni
Moški, ki so nesamozavestni pri komunikaciji med zmenki, bodo verjetno žal nesamozavestni tudi pri drugih zadevah, ko se vajino razmerje razvije. Recimo pri tem, ali si sploh želijo biti v razmerju. Ali pa pri seksu. Zelo nesamozavestni moški so globoko v sebi še vedno fantki, ob fantku pa v razmerju zagotovo ne boste prav dolgo srečni in zadovoljni.

11. - Moški, ki jedo kot svinje
Tudi če pozabimo, da to ni preveč zdrava navada, je dejstvo, da žretje enostavno ni seksi. Je pa seveda priporočljivo, da vas moški, s katerim hodite na zmenke, vsaj malo privlači, zato si prihranite trud in ga pustite samega za mizo s tistim, kar ima tako ali tako najraje – njegovim krožnikom.

12. - Moški, ki prekomerno pijejo
Pijača na zmenku je pravzaprav dobra ideja, saj vam lahko pomaga, da se sprostite in preživite tistih nekaj neprijetnih tišin. Ko pa moški na zmenku spije že svoje tretje ali četrto pivo, je pa to jasen znak, da enostavno ni dovolj zrel za resno razmerje. Ali pa, da ima na splošno težave s pijačo. Kakorkoli že, brez njega vam bo bolje!


Vir: TOP SHOP spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
KatkaMarmeladka
dojenček


Pridružen/-a: 15.06. 2021, 09:33
Prispevkov: 30

PrispevekObjavljeno: 15 Avg 2022 04:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bucka je napisal/a:




12 tipov moških
... s katerimi nobena pametna ženska ne bi hotela iti na zmenek

Hodite na zmenke z moškim, pa vas glodajo dvomi o njem?
Morda vam lahko mnenje drugih žensk pomaga pri odločitvi, ali je res vredno zapravljati čas zanj.
Predstavljamo vam 12 tipov moških, s katerimi nobena pametna ženska ne bi hotela na zmenek.



1. - Moški, ki so obsedeni z denarjem
Moški z ambicijami, da bi zaslužili veliko denarja, očitno niso slaba izbira. Problem je le v tem, da te ambicije pogosto postanejo obsedenost, tako da je takšnim moškim denar najpomembnejša stvar v življenju. Saj si ne želite biti punca/žena takemu človeku, kajne? Verjemite, da res ne, kljub vsemu blišču …

2. - Moški, ki so arogantni
Kanček arogance je lahko zelo seksi, seveda, vendar pa mora obstajati tudi meja. Družba res arogantnih moških je morda razburljiva na začetku razmerja, kasneje pa lahko postane nevzdržna. Svoje potrebe bodo namreč pogosto postavljali pred vaše, zato se boste počutili osamljeno in necenjeno. Večina žensk se takih moških zato izogiba, morda bi se jih morali tudi vi …

3. - Moški, ki so preveč odišavljeni
Preveč parfuma pomeni naslednje: da je moški obseden s tem, da bi bil čim bolj privlačen, ali pa da gre za moškega, ki preprosto nima stila. V obeh primerih vam bo bolje brez njega. Tako vsaj pravijo druge ženske.

4. - Moški z umazanimi nohti
Nič ni seveda narobe s tem, da si z delom umažemo roke, če pa se moški na zmenku prikaže z umazanimi nohti, je to jasen znak, da mu preprosto ni mar za vas ali pa da je nepozoren in neurejen tudi na splošno v življenju. Druge ženske pravijo, da bežite stran!

5. - Moški, ki so rasisti
Tukaj ne potrebujemo prav veliko razlage: rasizem je preprosto slab in tudi rasisti so preprosto slabi.

6. - Moški, ki sovražijo živali
Nekaj pa je vendarle resnice v reku, ki pravi, da ljudje, ki ne marajo živali, ne marajo niti ljudi. Le zakaj ne bi marali živali? https://atelierrebul.si/shop/category/disave-za-dom-difuzorji-23 Seveda včasih poskrbijo za malce umazanije in zahtevajo veliko pozornosti, vendar so v zameno za to pripravljene podariti brezpogojno ljubezen. Moški, ki ne mara živali, slednjega najbrž ni sposoben.

7. - Moški, ki so polni samih sebe
... in govorijo ves čas samo o sebi. Moški pač radi govorijo o svojih dosežkih, tako je vedno bilo in vedno bo. Vendar pa je razlika, če govorimo o svojih dosežkih in tudi sogovorniku omogočimo enako ali pa če se ves čas osredotočamo samo nase. Moški, ki že v začetku ne pokažejo dovolj zanimanja za vas, ga tudi kasneje ne bodo prav veliko.

8. - Moški, ki ne skrbijo za svoje zdravje
To kaže na splošno nezainteresiranost za kakovostno življenje in seveda postavlja pod vprašaj tudi zmožnost moškega, da bo skrbel za nas. Nič ni seveda narobe, če ima moški kak kilogram preveč ali pa če kdaj spije kakšno pivo, vendar pa je jasno, da verižni kadilci, uživalci prepovedanih substanc in lenuhi vaših dni ne bodo ravno napolnili z razburljivimi dogodivščinami in veseljem.

9. - Moški, ki preklinjajo
Res je, da vsi občasno izrečemo kako grdo besedo, vendar pa je tudi res, da imajo moški, ki pogosto preklinjajo pred vami, pač slabe manire. Te pa se običajno ne končajo le pri preklinjanju, zato ne pričakujte kavalirja, ki bo z vami ravnal kot s princeso.

10. - Moški, ki so nesamozavestni
Moški, ki so nesamozavestni pri komunikaciji med zmenki, bodo verjetno žal nesamozavestni tudi pri drugih zadevah, ko se vajino razmerje razvije. Recimo pri tem, ali si sploh želijo biti v razmerju. Ali pa pri seksu. Zelo nesamozavestni moški so globoko v sebi še vedno fantki, ob fantku pa v razmerju zagotovo ne boste prav dolgo srečni in zadovoljni.

11. - Moški, ki jedo kot svinje
Tudi če pozabimo, da to ni preveč zdrava navada, je dejstvo, da žretje enostavno ni seksi. Je pa seveda priporočljivo, da vas moški, s katerim hodite na zmenke, vsaj malo privlači, zato si prihranite trud in ga pustite samega za mizo s tistim, kar ima tako ali tako najraje – njegovim krožnikom.

12. - Moški, ki prekomerno pijejo
Pijača na zmenku je pravzaprav dobra ideja, saj vam lahko pomaga, da se sprostite in preživite tistih nekaj neprijetnih tišin. Ko pa moški na zmenku spije že svoje tretje ali četrto pivo, je pa to jasen znak, da enostavno ni dovolj zrel za resno razmerje. Ali pa, da ima na splošno težave s pijačo. Kakorkoli že, brez njega vam bo bolje!


Vir: TOP SHOP spletne strani

LP Bučka
Smile


1. Prijaznost
Moški vedno opazijo, če ste prijazni, sploh v primeru, da v vas vidijo potencial za resno zvezo. Za to obstajajo celo znanstveni dokazi. Ne rečejo zaman, da se dobro z dobrim vrača.
Očitno se vrača predvsem v obliki večje priljubljenosti pri močnejšemu spolu.

2. Sposobnost iskanja rešitev za neprijetne situacije
Moški nenehno ponavljajo, da jih privlači moderne kuhinje, tako pri obnašanju kot tudi pri videzu. Očitno je pomembno tudi, kako reagirate v nepričakovanih situacijah.
Če ženska prizna, da je storila napako, ne pa stori vse, da opraviči svoj spodrsljaj ali se celo razjezi, je na dobri poti, da si pridobi večno občudovanje izbranega moškega.

3. Nohti
Številna dekleta menijo, da nikogar razen njih (in kozmetičarke, ki jim jih ureja) ne zanimajo njihovi nohti. A očitno tudi moški cenijo lepo negovane roke (čeravno morda ne bodo opazili točne barve laka ali oblike nohtov), saj jim to pomaga, da si ustvarijo vtis, če ženska dobro skrbi zase ali ne.

4. Čustveno stanje
Moški pravijo, da so ženske z negativnim pogledom na svet eden od najmanj zaželenih tipov partnerk.
Moški opazijo vse, kar vas muči v življenju in kar vam kvari razpoloženje: naporna služba, prepiri s starši, trpljenje zaradi neuresničenih sanj. Tako začnejo vas osebno povezovati s trpljenjem, čeprav v resnici potrebujejo vir pozitivne energije. Zato jih največkrat očarajo ženske, ki znajo uživati v življenju.
In prav nič vam ne bo pomagalo, če se pretvarjate, saj bo vaš moški opazil vašo igro – tudi če se boste še tako trudili, da se obnašate kot najsrečnejša oseba na svetu. Zato bi se res morali naučiti, da uživate v malih stvareh, ki jih vsak dan prinaša življenje.
Ne toliko zaradi drugih, pač pa predvsem zaradi sebe.

5. Finančno stanje
Ženske so si skozi zgodovino izborile enakost. To je razlog, da dandanes ne samo ženske, pač pa tudi moški gledajo na finančno stanje druge polovice. Da, tema je zelo delikatna, a obenem pomembna. Zato ste lahko prepričani, da vaš moški ne sprašuje o vašem finančnem stanju le iz radovednosti, pač pa zato, da bi prišel do določenih zaključkov.
Če zaslužite več kot on, se lahko zgodi, da bo moral razmisliti, če lahko to sploh prenese. Če pa zaslužite manj kot on, pa bo potreboval nekaj časa, da ugotovi, če je vaš interes zanj zgolj finančne narave.

6. Samospoštovanje
Moški radi delijo komplimente ženskam, ki se zavedajo, da si jih zaslužijo, precej manj radi pa o njihovi lepoti prepričujejo ženske, ki jo znajo samo zanikati. Za moške pač ni manj privlačne ženske kot tista, ki nenehno dvomi o svoji lepoti.
Samozavest lahko torej učinkovito nadomesti prav vse namišljene ali resnične napakice, ki kazijo vaš videz. Ko boste to ugotovili, boste postali lepotica, o kakršni moški sanjajo.

7. Odnos do drugih žensk
Če ste ženski, ki je pravkar prišla mimo, namenili prav nič prijazen pogled ali si celo dovolili zloben komentar na njen račun, ste lahko prepričani, da je vaš moški to opazil in vaše obnašanje najverjetneje razumel kot skrite komplekse, iz katerih izvira vaš zavisten in oster karakter.

8. Slog
Moški večinoma niso ravno navdušeni nad sledenjem modnim trendom, a to ne pomeni, da ne opazijo sloga svoje izbranke.
Vaš videz je lahko odločilni faktor v trenutku, ko se mu predstavite, saj ima vsak moški neko določeno predstavo o tem, kako bi morala biti videti njegova izbranka. Nekateri se ne upajo približati dekletu s svetlimi lasmi, druge moške pa izjemno odbijajo klišeji.
Zato se nikdar ne bi smeli prilagajati okusu in željam drugih - tako ali tako nikoli ne boste všeč vsem.

9. Obutev
Da, moški so še kako pozorni na žensko, ki jih zanima – vse od glave do pet. Ne, seveda se ne bodo trudili, da bi ugotovili znamko vaših čevljev ali da bi si zapomnili barvno kombinacijo vaših čevljev in torbice, pač pa pozornost posvečajo predvsem temu, če vam je v vaši obutvi udobno.
Če ženska obuje čevlje z visoko peto in je v njih videti nestabilno, jih to samo živcira in zaželijo si, da bi čim prej zaključili z druženjem.

10. Število prijateljev
Moškim je zelo pomembno, da ima njihova ženska tudi svoje življenje, s svojimi prijatelji, ki so ji stali ob strani v težkih časih. Neprijetno jim je, če nima bližnjih prijateljev in če nenehno sklepa nekakšna bežna poznanstva.

11. Karkoli z golim hrbtom
Ne gre za osebnostno lastnost, vendar je vseeno vredno omembe. Majice in obleke z golim hrbtom so sijajen in lahek način, da ženske pokažejo malo kože, obenem pa niso videti preveč lahke. Takšna oblačila so namreč izredno ženstvena in predstavljajo izjemno seksi način, da ženska pokaže svoje telo, pri tem pa ne odkrije preveč.

12. Smeh
Nič ne bomo komplicirali: ženske, ki se ne bojijo pokazati svojih čustev, vedno osvojijo moške.

13. Smisel za humor
V opisih popolne ženske boste prav vsakič zasledili tudi točko smisel za humor. Raziskave so pokazale, da imajo pri moških absolutno prednost ženske, ki se znajo pošaliti in ki razumejo šalo. Tiste, ki tega ne znajo, preprosto niso tako privlačne.

14. Utrujenost
Dobro znano je, da smo zaradi nespečnosti in pomanjkanja spanca videti precej manj privlačni in da niti ličila ne morejo skriti vseh posledic nočnega bedenja, zato jih moški zlahka opazijo.
V neki raziskavi so moškim pokazali fotografije privlačnih žensk, med njimi so bile tako takšne, ki so prejšnjo noč spale 8–9 ur, kot tudi takšne, ki sploh niso spale. Tiste, ki niso spale, so moški označili za manj privlačne, žalostne ali celo agresivne.

15. Hrepenenje
Živimo v svetu, polnem dogajanja in različnih ritmov. To je verjetno tudi razlog, da si želimo živeti polno življenje – spremeniti velike, nore načrte in sanje v resničnost, razlog, zakaj želimo doseči nove dimenzije in iskati vedno nove vire navdiha. Vse to je izjemno pomemben faktor privlačnosti žensk za moške. Pasivnost in lenoba moške namreč resnično odbijata.

Nenazadnje pa tudi žensk ne privlačijo takšni moški, kajne?!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
KatkaMarmeladka
dojenček


Pridružen/-a: 15.06. 2021, 09:33
Prispevkov: 30

PrispevekObjavljeno: 18 Nov 2022 13:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bucka je napisal/a:

HAHAHA, ZAPOVEDI PA TAKE ... Laughing
https://atelierrebul.si/shop/category/parfumi-moski-parfumi-75




LP Bučka
Smile


Hvala ta
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Bučkin kotek Seznam forumov -> Mi med seboj Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stran 6 od 6

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Lavish phpBB Template by Skaidon.co.uk
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group